Search anything by typing
Langley, BC

Tag Construction

3,472 sq ft4 Modules
Description
Description

Built to Impress, Saves Energy Too

A two-storey building that serves as the head office for a local construction company. Management and accounting offices, a conference room, reception, the lunchroom and washrooms are on the main floor with project administration staff located on the second floor.

The client needed a comfortable yet effective working environment for their employees, with a level of millwork and furnishings that would also impress their customers. The window configuration and front entry canopy were designed to add further presence to the building and project a professional first impression.

The Britco team designed the building with the latest rain screen technology to ensure dry, breathable walls while eliminating the prospect of mold and mildew. The foundation is a concrete strip footing and perimeter wall. It’s insulated and heated to maintain a constant building temperature and can accommodate a full-access concrete ramp while minimizing the entry height from grade level. Each floor has its own high-efficiency HVAC system and operates independently. Energy-efficient features include low-E windows to maximize natural light.

Start your Quote

Type
Size
Qty
Add More
Type
Size
Qty
Add More
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.